Αποτελούν μέρος του λαϊκού μας πολιτισμού και βοηθούν σε μια ισορροπημένη -υγιεινή διατροφή, οπότε μαθαίνουμε για αυτά, γνωρίζοντάς τα βιωματικά, σε όλο τον κύκλο ζωής - παραγωγής τους. Συμμετέχουμε στην καλλιέργεια -παραγωγή τους και τα στηρίζουμε, τα προωθούμε, τα προτιμούμε στο τραπέζι μας!
Στα σχολεία μας υλοποιούμε προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων για αυτά, εκπονούμε ερευνητικές εργασίες και βιωματικές δράσεις...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου